Vi är glada att kunna presentera Magdalena Forsberg som föreläsare och hoppas på att få träffa många av er, kära medlemmar, denna kväll.

Hur motiverar man sig till att nå sina mål så att de inte bara blir ouppnåeliga drömmar? Den folkkära skidskytten Magdalena Forsberg föreläser om mål, motivation och drivkrafter i med- och motgång. Med exempel från sin framgångsrika karriär inspirerar hon att med tankens kraft se möjligheter och bli både lyckligare och få mer energi.

Magdalena Forsbergs meritlista är diger med 87 pallplatser i världscupen, 42 världscupsegrar, totalvinnare av världscupen sex år i rad, sex VM-guld och två OS-brons. Hon har dessutom vunnit Jerringpriset fyra gånger samt Mästarnas Mästare. Magdalena har vidareutbildat sig vid IFL på Handelshögskolan, är ambassadör för cancerfonden och är egenföretagare samt skogsägare med uppdrag som bland annat expertkommentator i TV, föreläsare, styrelseledamot och idrotts­ansvarig på ett sponsorföretag.

Föreläsningen är gratis för Skellefteåföretagarnas medlemmar.
Även andra är välkomna men vi tar 150 kr i inträde.
Kom och ses, nätverka och inspireras.

 

Tisdag

27 November, kl:17.00

Plats: Scandic Hotell, Skellefteå

17.00 Drop-in med mingel och lättare förtäring
18.00 Föreläsning med Magdalena Forsberg
19.00 Frågestund med Magdalena