Som företagare månar de flesta om sitt bolag. Det är självklart att arbeta för utveckling och sträva mot nya mål. Det många glömmer bort är hur ett gott styrelsearbete kan göra arbetet och strävan så mycket enklare och ge företaget så mycket bättre förutsättningar.

En bra styrelse stöttar företaget och påverkar utveckling i rätt riktning. Ett utmärkt sätt för den som skulle vilja växa med sitt företag.

Som medlem i Skellefteåföretagarna är det glädjande att få bjuda in dig till en kort utbildning om styrelsens arbete. Fredrik Elveros, Advokatbolaget Gullesjö, samt Annica Bray, Västerbottens Handelskammare håller i utbildning som är gratis för dig som medlem. 

Under kvällen ges också möjlighet till mingel och våra värdar, Value & Friends bjuder på lättare tilltugg och något gott att dricka.

Datum: 22 mars
Tid: 17.30 – 19.30 ( med förmingel kl 17.00 )
Plats: Value & Friends, Tjärhovsgatan 12 B ( andra våningen ) Skellefteå

Anmälan gör du till nina@skefor.se

Välkommen till en givande kväll