Här kommer nästa chans till er som inte hade möjlighet vid förra tillfället att förkovra er inom offentlig upphandling. Efter förra utbildningsinsatsen så har många positiva synpunkter inkommit så att vi har beslutat att köra några omgångar till med start enligt nedan.

Behöver ni hjälp i anbudsarbetet?

Offentliga myndigheter köper varor och tjänster för mångmiljonbelopp varje år. Därför vill vi, för att ge er ökad kunskap och möjlighet att lämna anbud på offentliga upphandlingar, bjuda in er till en information, utbildning. Hur gör man för att komma in på offentliga upphandlingar och vad ska man tänka på? Du kan prova på att registrera ditt företag i www.e-avrop.com, få information om hur och var du hittar upphandlingar och hur du besvarar dessa, samt vad du ska tänka på och vara extra noggrann med. Lite tips och tricks.

Utbildningsansvarig: Lorentz Karlsson, LokaKonsult AB.
Tid: Onsdag 2016-10-26 Kl. 18.00–21.00
Plats: Hotell Aurum

Program

18.00–19.00 Kort om LOU med bl.a. tröskelvärden, CPV-koder, upphandlingsformer, utvärderingsformer etc.
19.00 Genomgång av anbud – presentation-förklaringar – frågor m.m.
20.00 Fika
20.00 Fortsatt arbete med anbudet
21.00 Avslut

Anmäl dig till lars.forssell@foretagarna.se senast den 24 oktober

 

svensk-naringsliv       vhk-logga   fr  logo       Bildresultat för skellefteå