Jarkko tar över

Vid Skellefteåföretagarnas årsmöte utsågs Jarkko Enqvist, som driver konsultföretaget JarVist, till ny ordförande efter Mikael Winterkvist som avböjt omval.

– Det är dags att få in någon ny, säger Mikael Winterkvist. Jag har suttit i fem år och längre än så tycker jag inte en ordförande ska sitta, så det var verkligen på tiden. Jag hade tänkt lämna redan i fjol men lät mig övertalas till ett år till, berättar Mikael Winterkvist.
Jarkko Enqvist tycker att det känns bra att ta över ordförandeskapet.
– Det är en mycket kompetent styrelse och med de förändringar som vi gjort under året i organisationen så känns det som att vi går mot ett riktigt bra år. Vi har många olika arrangemang inplanerade och det är roligt, säger han.
Ny i styrelsen är Fredrik Elveros från Advokatbolaget Gullesjö..